Varattiin eilen bussiliput Kambodzaan, ja huomen aamulla 07:30 lahtee bussi. Yritettiin valttaa sita paljon puhuttua turistien kusetusta ja otettiin ihan valtion bussi alle. Pitaa nyt vaan toivoo etta rajalla menee kaikki hyvin ja saadaan viisumit ilman ongelmia. Rajalta mennaan suoraan Siem Reapiin, missa sitten varmaankin noin viikko pyoritaan. Taa nyt tulee ilmeisesti olemaan se matkan vaiken/karuin osio, mutta eikohan taa ihan hyvin mee :D

Onnistuin mokaa broidin kameran lattialle (sori) ja sehan nyt sitten tietysti meni paskaks. Eilen sitten loysin sen Canonin virallisen huoltopisteen Bangkokista ja tanaan aamulla se oli jo valmis ja koko lysti+uus linssi makso yhteensa noin 60e. Noh, vakuutushan sen kuitenkin maksaa. Kuumuuspaissani tuossa 17:00 kun olin hoitanut nuo kamerahassakat ja vaihtanut vahan dollareit kambodzaa varten (oikea valuutta riel, mutta dollarit kay kuulemma tosi hyvin) paatin lahtee takasin hostellille ja liikenneruuhka naytti vahan sellaselt etta autolla kestais ikuisuus tulla tanne. Otin moton, eli skootterin ja kuskin alle ja paineltiin menemaan 70km/h pysahtyneitten autojen valissa! Kuumottavaa kun kokoajan meinaa polvet hakkaa viereisiin autoihin tai tolppiin ja sellasiin :D Kokonaisuudessaan kyyti oli helvetin mukavaa ja viilentavaa! Tuun varmasti hyodyntaa naita useasti taalla pain.

Pari iltaa sitten kaytiin tuolla "hyvin eloisalla yoaikaan"- Sukhumvit Roadilla... Siella ei ollu ketaan ja oltiin ottamassa taxia jonneki yokerhoon ja yks taxikuski heras autostaan ja huutaa meille "drinkin and dancing yeah?" Ois ehka tassa pitany haistaa palaneen karyy, mutta mentiin kuitenkin sen kyytiin.. tai no oikeastaan ei menty sen kyytii, koska auto ei lahteny kayntiin, jonka seurauksena se heratti takana nukkuvan kollegansa, joka ajo meidat jonneki syrjakaupungille paikkaan joka oli niin hamara, etten meinannu eka viittii ees nousta taxista. Oven edessa norkoili jotain vitun hamaran nakosii kavereita, jotka johdatti meidat sellasen autotallin nakosen paikan lapi "aulaan", josta meidat tayden ruumiintarkastuksen jalkeen (ei kameroita) paastettiin saliin. Hyi helvetti, mika paikka! 100 kannista brittituristia ja jokaista kohti 3 thai tyttoa tanssimas ymparilla. Juoma makso vitusti, musiikki oli paskaa ja vessa oli niin hammentava ettei sinne meinannu uskaltaa menna: Martti meni ensin kuselle ja samaan aikaan ku se kusi niin ennenku se kerkes tehda mitaan, niin sen niskat oli rusautettu ja hartioita alettiin hieromaan, jonka jalkeen vitun lipevan nakonen mies ilmoittaa "20 baht". Morjens :D Onneks mua varotettiin ja olin varuillani.

Nyt alkaa nettiaika loppuu uhkaavasti, joten palaan sitten Kambodzan puolelta (toivottavasti ainakin).

Kuvia ei nyt oo ku toi kamera oli rikki :)