Sain vatsataudin sen verran selatettya, etta uskallettiin lahtea junalla HCMC:sta kohti paikallisten suosimaa rantalomakohdetta, Nha trangia. Saavuttiin tanne eilen noin klo.20:00 seitseman tunnin junamatkan jalkeen. Matka sujui rattoisasti korttia pelatessa ja nukkuessa. Valittiin juna, koska bussilla kulkeminen on niin uskomattoman puuduttavaa ja valinta osottautui todella miellyttavaksi. Pienia epatoivon hetkia koin kuitenkin tan mun viela vahan sekaisen vatsan kanssa, kun vessaan paineltuani huomasin tuijottavani reikaa lattiassa ja ystavallinen virkailija ojentaa hymyillen paperirullan oven raosta... tarpeet jai tekematta, mutta onneksi loydettiin perille paastyamme hyvin nopeasti miellyttava GH noin 5min kavelymatkan paassa rannasta.

Tanaan nukuttiin sit pitkaan ja hartaasti ja noustuamme lahettiin kartoittamaan ymparistoa ja enimmakseen tuota niin kuuluisaa 6km pitkaa hiekkarantaa. Tata mestaa mainostetaan vesiurheilijan paratiisina, eika ihan syytta. On vesihiihtoa, sukellusta, liitovarjoa, vesijetteja, kalastusta, kajakkeja ja ihan mita tahansa veteen liittyvaa. Huomenna mennaan varmaankin snorklailemaan. Mietittiin myos noitten vesijettejen vuokrausta, mutta saa nyt naha, mita kaikkee keretaan/jaksetaan teha.

Taalla ois tarkotus harrastaa muutama paiva ja kysella mahdollisuuksista paasta noille ymparoiville saarille vaikkapa omaan bungalowiin. Koko tahan mestaan meinataan kayttaa reilu viikko ja sen jalkee lahetaan takas HCMC:n ja lennetaan Malesiaan.

Nyt ei valitettavasti oo yhtaan kuvaa viel, kun ei ole paassyt tyhjentamaan tuota kameraa.