Vielä Bangkokissa. Alunperin tarkotushan oli lähteä nopeasti lätkimään kohti Kambodzaa, mutta päätettiinkin viettää täällä koko viikko Jonnen ja Susun kanssa. Ihastuttiin tähän hostelliin niin paljon, että pysytellään täällä koko tää ensimmäinen viikko. Aluksi tää sijainti (kaukana keskustasta) vähän häiritsi, mutta itseasiassa tää on ihan loistavalla paikalla ja me ollaanki melkein ainoot länsimaalaset täälläpäin. Sen kyllä huomaakin kadulla kävellessä että ihmiset on aika hämmentyneitä, eikä kukaan oikeastaan puhu englantia. Esimerkkinä mentiin Lauantaina syömään tuohon lähistölle sellaseen idylliseen pikkuruokalaan, missä kukaan ei puhunut englantia, joka oikeastaan johti siihen että söimme siellä. Tarkoitus oli siis mennä ostamaan vain juotavaa ton kuumuuden takia, mutta kun menin siihen tiskille kysymään juomista, niin sellanen erittäin kauniisti hymyilevä vanha täti alkoi osoittelemaan ruokaa ja käsimerkein elehti sen olevan todella hyvää, joten olihan sitä nyt pakko ottaa :) Ei mitään havaintoa mitä syötiin, mutta hyvää oli! Ehkä on parempi vaa, ettei kysele tyhmiä, vaan syö :D Koko porukalle (5henk.) ruoat ja juomat makso runsaat 100bht (n. 2€).

Käytiin sitten vielä tämän jälkeen surullisenkuuluisalla Khao San Roadilla... se oli juuri sitä scheibee, mitä oletettiinkin sen olevan: Kerjäläisiä, Britti- ja saksalaisturisteja, krääsää, kusettajia, diilereitä, länkkärisafkaa ja muita travellereja. Pakko se vain kuitenkin oli myöntää että kätevästihän sieltä sai hommattuu puhtaan t-paidan, rahanvaihdon ja muuta matkalle tarvittavaa kamaa, mutta naaman hajotuskerroin oli vähän liian korkea meille. Kun nää  saatiin hoidettuu niin karattiin mahdollisimman nopeasti pois sieltä ja palattiin takasin majotukseen. Mä ite olin lentojen jäljiltä niin sekasin ja väsynyt että menin nukkumaan, kun noi muut sankarit lähtivät vielä keskustaan pyörimään ja näkivät samalla skoottereiden kiidytysajot. Vähän harmittaa että missasin sen, mutta toisaalta uni maistui kyllä todella hyvin

. 1192517.jpg

Chinatown

1192525.jpg1192534.jpg

3:n michelintahden ravintolamme Chinatownissa

Eilen käytiin katsomassa China townia, joka oli helkkarin siisti paikka. Jengii ku pipoo, mutta länsimaalasia nähtiin ehkä 2 tai 3 seuruetta. Valitettavasti pimeä pääsi yllättämään ja otettiin tuktukit (kolmipyöräinen mopotaxi) alle ja paineltiin Khao Sanille ostamaan puhtaita vaatteita (taas hajos naama). Nää Tuktukit on ihan kingejä menopelejä. Hullut kuskit ajaa ihan helvetin lujaa (varmaa lähemmäs 80km/h) ja varsinkin nyt kun otettiin kaks kappaletta (ensimmäinen kuski ois ottanut meidät kaikki 5 kyytiin, mutta ajateltiin ihan oman viihtyvyyden vuoksi ottaa toinenkin, johon mä ja martti hypättiin) niin kuskit alko kisaamaan ”kumpi eka perillä”- meiningillä :D Valitettavasti meidän kuski joutu nielemään tappion, mutta itse olen sitä mieltä että vika ei ollut meidän tuktukissa, tahi kuskissa, vaan muussa liikenteessä!

1192540.jpg

Tuktuk rallia! Ollaan viel haviolla :)

 

Nyt sitten saavuttiin just takas hostellille. Käytiin kulkemassa skytrainilla, joka on siis kaupungin päällä menevä metro ja päädyttiin jonkun paikallisten suosiman megasupermarketin pihalle. Tää oli itseasiassa aika hyvä, kun pääsin apteekista ostamaan jotain ihmevoidetta näihin itikanpuremiin (jotka siis mulla jostain syystä on 100x isompia ku kenelläkää muulla) ja partavaahtoa, jonka hommaaminen näistä syrjäsistä pikkukaupoista osoittautu mahdottomuudeks. Localit varmaanki käy näissä tuhansissa parturiliikkeissä, joita on about joka 3. liike täällä päin Bangkokii (ne kaks muuta liiketyyppiä on autokorjaamot ja jonkinsortin yleiskorjaamot). Nyt lähetään hakemaan ruokaa jostain noista katukeittiöistä ja aletaan ottaa unta palloon, että jaksaa huomennaki ihmetellä.

lah gòrn!

 

1192573.jpg

Tie Skytrain aseman vieresta.. en nyt muista aseman nimea kuollaksenikaan!